Reviews from Tuscano Groningen

Recent reviews

5.0
Anonymous
18 November 2023

Pizza was weer fun zoals gewoonlijk!!!!!! Very happy

Anonymous
15 November 2023

Ik bestel altijd pizza want is altijd lekkere dunne korst. Maar was domino dikke pizza. Not my favorite 😭!! Hebben jullie nieuwe chef ??

Ludo
15 November 2023
Joop
14 November 2023

We hebben weer heerlijk gegeten.

Reg
3 November 2023

Snelle levering , heerlijk gerecht met kip en sla en aardappeltjes. En heet geserveerd! Gesmuld.

Jeremy Jansen
2 November 2023

Voor de tweede keer achter elkaar bestelling niet compleet. Eerste keer geen blikje drinken erbij..en dit keer sambalsaus er niet bij. Plus dat het eten noet echt warm meer was.

Marten
31 October 2023
Natasja
29 October 2023

Lekker eten

Reggi
26 October 2023

Heerlijke pizza, warm, royaal belegd.

Klant
25 October 2023
Sieta
15 October 2023

Top pizza en precies op tijd.

Jugo
12 October 2023

Lekker

Patricia
6 October 2023
Dennis
30 September 2023

17:15 had ik door gegeven maar werd 18:15 bezorgt !! Omdat er nog een bestelling was gedaan op het zelfde adress helaas niet gebeld door tuscano of het goed was het 1 uur later te bezorgen

Hussein
28 September 2023

De drinken was de bezorger vergeten hij zei dat ie zou terugkomen maar is niet teruggekomen

Sieta
22 September 2023

Top pizzas

Jeremy Jansen
20 September 2023

Ik had een shoarma schotel besteld... miste alleen de gebakken aardappelen erbij. Zo jammer dit.

Peter Bas
6 September 2023
Mulder
3 September 2023

Kwaliteit van het eten was zeer goed. Jammer dat we 100 minuten hebben moeten wachten op onze bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
3 September 2023
Marten
30 August 2023

Altijd goed

Cor Zweverink
28 August 2023
Stegmeijer
27 August 2023

Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anas
27 August 2023

Snelle bezorging, lekkere pizza. Aanrader!

Joop
19 August 2023

We hebben heerlijk gegeten maar voor een Mixed Grill lag er ontzettend weinig vlees op de schaal.

Daniël kranenburg
15 August 2023

Zoals altijd kwaliteit , goede service; heerlijke pizza’s en natuurlijk me tosti niet te vergeten . De lekkerste pizza’s van Groningen

Michelle
15 August 2023

Snel & lekker!!

Suzanne
9 August 2023

Lekker eten. Goed geluisterd naar de opmerkingen bij het bestellen.

N
7 August 2023

Was erg goed zeg! Heerlijke pizza. Vriendelijke meneer aan de telefoon. 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Henny
5 August 2023

De kaaspizza smaakte zeker niet naar kaas en was erg donker van kleur Ook de Salamipizza was niet zoals gewend bij jullie. Ook de frikandel was zo hard doorgebakken dat deze niet te kauwen was droog en gekrompen. Tuscane dit zijn we niet van jullie gewend.

Anneke Westera
3 August 2023

Toch door vriend gehaald

Catharina de Jonge
2 August 2023

Na een hele tijd weer geprobeerd was dit weer goed. Alleen begrijp ik niet waarom ik €0.015 Moet betalen voor een plastic tasje wat er niet bij was.

Ing
1 August 2023

Ruim voor de verwachte tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk en goed warm!

Het was heerlijk
22 July 2023
dennis gerlach
13 July 2023
Anonymous
8 July 2023

Always happy ordering for some comfort food

Rudy Hermse
6 July 2023

De lahmagun met sucuk viel mij zwaar tegen en was zeg maar gerust zeer karig belegd met deze toch erg smakelijke turkse worst.

D gerlach
3 July 2023
J
26 June 2023

Top zoals altijd

Demir Demirov
25 June 2023

Vandaag 25 Juni 2023 heb ik een bestelling geplaatst om 15:02 en mijn bestelling is nooit bezorgd. Het gaat om een bedrag van €45,40. Meerdere malen gebeld naar het restaurant, maar telefoon werd niet beantwoord. Geen enkel idee hoe het zit met mijn geld?? Die ontvang ik heel graag terug, aangezien er geen eten geleverd is, plus niet bereikbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniël
23 June 2023

Heerlijk eten kwaliteit

Patricia Timmerman
22 June 2023

De kapsalon was echt heerlijk

J
21 June 2023

Top

Jeremy Jansen
16 June 2023

Zeer magere kapsalon en miste mijn sauzen. Bestel er regelmatig maar dit was echt een dikke onvoldoende

J
6 June 2023

Toppp

Daniël
5 June 2023

Ben laatste tijd zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de bezorgingen. En natuurlijk het heerlijke eten, bestel nergens anders.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Milan
4 June 2023

Niet alles zat bij de levering, jammer maar smaakte wel goed.

Dias
26 May 2023
Simo
15 May 2023

Top!

Mark
10 May 2023

Goeie shoarma schotel!

Anoniem
8 May 2023
Simjo
6 May 2023
J miller
4 May 2023

Het was heerlijk!

Oosterparker
29 April 2023
Dias
28 April 2023
M
18 April 2023
Hoffman
14 April 2023

Flink ziek van die rommel

J. Beuving
13 April 2023

Beste kapsalon in Groningen, grote bak, veel vlees en salade los geleverd.

Said
11 April 2023
mirian
8 April 2023

na 2 uur en meerdere telefoontjes kwam eindelijk de pizza. En ondanks dat ik in grote letters had geschreven geen PAPRIKA zat het er in alle kleuren wel op!

Fibs
7 April 2023
Fadhl
5 April 2023
Marijke
2 April 2023

Heerlijke pizza s. Vond de lamacun iets teveel gevuld met sla en wortel waardoor het wat waterig werd omdat het warme sla betreft. Verder tevreden.

Marten
1 April 2023

De shoarma/kipschotel waren weer heerlijk

Cindy
28 March 2023
Marten
26 March 2023
Simon vd Schalk
22 March 2023
Top!
20 March 2023
Suzanne
17 March 2023

De kapsalons waren lekker en bezorging snel.

Sydney
12 March 2023

De pizza salami was heerlijk! Zoals altijd

Marten
8 March 2023
Kars
7 March 2023

Bezorgster was bijna een half uur onderweg waardoor de pizza koud was. (Denk dat ze eerst langs andere adressen is gegaan met meerdere bestellingen…)

Sharon
5 March 2023

Was weer snel en lekker!

Peter
8 February 2023

Gisteren een pizza Tuscano besteld. Rijkelijk belegd met diverse vleeswaren. Lekker en veel. Kon het niet in een keer op. Zoveel. Geweldig. Ga zo door.

RP
2 February 2023

Heerlijk gegeten en de bezorger heeft het financiële gedeelte uitstekend opgelost.

Gerry emmens
30 January 2023

Heerlijk eten en vriendelijke bezorgers

Abby
27 January 2023
Catharina de Jonge
25 January 2023

Ten eerste veel te laat !! En dan ook nog een verschrikkelijke kleffe pizza . Heb alleen het bovenste gegeten en de hele onderkant weggegooid of moet je soms zo een pizza eten. ( vreselijk wat een vies ding ) . En kreeg pas om 23.05 uur een melding dat de pizza onderweg was (ook zoiets raars). zou het om 16.30 uur krijgen maar werd dan 17.30 uur. Weggegooid geld.

Marvin Sietsema
8 January 2023

Na 1,5 uur wachten heb ik gebeld. Een systeem storing. Dat kan gebeuren. Zelfs domino’s kon niet zo snel bezorgen daarna. Goede service, netjes opgelost telefonisch. Top!

Sieta
30 December 2022

Wat ik al jaren van jullie gewend ben, vond ik mijn 4 pizza echt minder van kwaliteit. Taai en lauw en minder gevuld. Ik blijf bestellen, want heb goede pizza gegeten. Deze waren jammer.

anoniem
29 December 2022
Joop
24 December 2022

De bezoring duurde langer dan gewoonlijk. Het was erg druk. Ik heb toch heerlijk gegeten.

Ro B
23 December 2022
Sonja
18 December 2022

Het eten was 455 min kater dan vermeld. En het eten was erg lauw

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rik
16 December 2022

Was weer heerlijk

Alexander
6 December 2022

Minder lekker dan vorige week. Oude opnieuw gefrituurde aardappelschijfjes: hard, of sompig. Nauwelijks kaas..

Alexander
1 December 2022

Kapsalon is zoals vaak gewoon goed. Ook goede knoflook en sambal, vergeleken met die smerige van bijvoorbeeld Ozan.

Babak
27 November 2022

Beste spare ribs van nederland !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacob
12 November 2022

Slechte bedrijf van Groningen 2 uur wachten op pizza en dan grote bek van bezorger

Hoffman
12 November 2022
Rik
9 November 2022

De kebab schotel was weer heerlijk! Bedankt Tuscano! Al jaren harstikke goed, goeie kwaliteit en goed geprijsd. Ga zo door!

Catharina de Jonge
9 November 2022

Heel jammer was koud en een half uur te laat. Heel jammer nooit geen klachten gehad.

Niels
8 November 2022

Op zondagavond besteld en de bezorger was snel, net als eigenlijk altijd. Pizza was heerlijk. Zeker aan te raden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sharon
4 November 2022

Helaas de groenten in de kapsalon vergeten maar verder was het prima! Zoals altijd

L
2 November 2022

Bestelling niet ontvangen. Na het plaatsen van de bestelling + voltooien van de betaling kreeg ik een belletje van de "eigenaar" dat ik extra zou moeten betalen voor minder ingrediënten. Pure oplichting! Bij vraag of ik mijn geld terug mocht zou dat pas na een week mogen, en daarna dreigde deze bizar onbeschofte man dat hij geld van mijn rekening zou "pakken". Louche zaak, criminele eigenaar.

Patricia Timmerman
2 November 2022

Duurde wel even maar het was het wachten waard. Smaakte echt heerlijk

Alex
2 November 2022
Milan
21 October 2022

Zoals altijd heerlijke kapsalon. Geen kleffe hap, aardappeltjes nog lekker knapperig en vlees niet super droog. Bezorging was wat aan de late kant maar gratis drinken erbij maakt het helemaal prima

Anneke Schut
18 October 2022

De ene keer veel kip, gisteravond was het er over heen gevlogen.

Alex
13 October 2022
Lissa
5 October 2022

Lekker pizza en top bezorgservice! (De knoflook saus was niet meegekomen en deze is alsnog bezorgd.) Heel fijn!

Rene
22 September 2022

Super kwaliteit.. jullie hebben een vaste klant erbij!

A
22 September 2022

Smakeloos

Lo
19 September 2022

via website besteld, kreeg hele lang levertijd, gebeld met verzoek eerder te bezorgen, was geen probleem naar toch kwam het eten pas na ruim 1 uur

Michiel
16 September 2022
Zahraa
13 September 2022
Gabry Arjaans
8 September 2022

Na 3 uur wachten nog geen pizza. Jammer een belletje of berichtje zou fijn geweest zijn.....

Anoniem
28 August 2022

Lang moeten wachten, maar was ook op zondag. Bezorger deed duidelijk zijn best om snel te zijn. Eten was wel goed warm en lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kleintje
21 August 2022

Altijd keurig naar de wensen van mij bezorgd en vriendelijke bezorgers en altijd warm. Dit is de enige plek waar ik mijn kapsalon of kipdoner precies krijg zoals het hoort...niet vet..niet de droog..en geen buikpijn...ik zou zeggen ..bestel er 1..het is de moeite waard.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrit van der veen
20 August 2022
Gerlof Brandsma
20 August 2022

Groningen er zat geen salade bij zoals in het menu stond

Mark
19 August 2022

Goed eten en goeie bezorger! Aardige gast

K
18 August 2022

Bestelling kwam op de aangegeven tijd! Kwaliteit van de pizza's was ook goed! Nog lekker warm. Wel waren ze de extra's vergeten die we bij onze pizza's op wilden. Dus daar helaas extra voor betaald. Pizza's waren wel lekker, dus we zouden zeker nog een keer bestellen! Bezorging ook heel vriendelijk!!

M.venema
11 August 2022

Heerlijke pizza bodem alleen beetje te veel knoflooksaus . Bezorging was snel en de bezorger super vriendelijk.

Bert
3 August 2022

Heerlijke vegetarische pizza met zalm topping.

Anoniem
29 July 2022
Anouar
28 July 2022

Binnen aangegeven tijd bezorgd. Bezorger erg vriendelijk. Pizza's waren lekker

Ahmed Abbas
25 July 2022

Heerlijke pizza gehad. Lekker rijk belegd en goed op smaak

Janny
25 July 2022

Pizza was heerlijk en goed warm bezorgd. Echt een aanrader!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C van Dijk
23 July 2022

Shoarma was teveel doorgebakken

Jelle
20 July 2022

Nou... allereerst moesten we 2 uur wachten. Wel begrijpelijk aangezien het erg druk was op de warmste dag van het jaar maar toch. Toen de bezorger er was klopte de bestelling niet. Niet alles was mee genomen. Hij gaf aan dat hij weer terug zou komen met de juiste bestelling. Hij gaf aan dat het wel even kon duren. We hebben meer dan een uur gewacht maar geen bezorger... toen geprobeerd Tuscano 3x te bellen maar er werd niet opgenomen. Ik bestel hier geregeld. Prima eten, vaak warm en je moet rekening houden met een uur wachten op de bestelling maar de laatste 4 bestellingen zijn allemaal niet goed gegaan. Begint nu wel irritant te worden. Vooral als het ook niet wordt opgelost en er geen contact mogelijk is om het op te lossen.

A
19 July 2022

Op deze tropische dag een heerlijke pizza perfect op tijd bezorgd! De pizza was net als het weer bloody hot!

Milan
16 July 2022

Zoals altijd, geweldige kapsalon. Knapperig en goed gekruide aardappels met heerlijk vlees. Enige downside is de salade maar dat is maar een minor iets.

Yusuf
16 July 2022
Jacob Veenstra
11 July 2022
Gio
11 July 2022

Het was lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yusuf
6 July 2022
Ing
6 July 2022

Smakelijke en ruim belegde pizza. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger! (Nieuwe pizzabakker, bij deze mijn complimenten)

Rina de Jonge
6 July 2022

Heerlijke pizza,s alleen jammer dat bij die ene geen saus bij geleverd was. maar verder geen commentaar goed warm en volgens afspraak bezorgd.

Barbershop De Buurman
5 July 2022

Heerlijke pizza gehad!!!

Daan Wiggemans
2 July 2022

Bijna vier uur wachten. Bellen, blijkbaar is het onderweg? En dan toch een kwartier daarna de status van mijn bestelling aanpassen dat het nu pas klaar is? Ga je DIEP DIEP DIEP schamen en zoek een ander beroep.

NR
1 July 2022
Jacob
24 June 2022

Slechte communicatie naar 2 uur wachten en niks te horen zelf maar bellen

Anoniem
19 June 2022
Rik
12 June 2022

Het was weer heerlijk. Dank.

Yusuf
10 June 2022
Bianca
7 June 2022

Om 1750 uur 4 pizza's besteld en zouden om 1835 uur bezorgd worden. Dit werd een uur later. Dus bijna 2 uur gewacht op de pizza's.

Jacob
4 June 2022

Heerlijke pizza s en snel

Gerrit van der veen
31 May 2022

Ze zijn bij de zaak cola vergeten mee te geven aan de bezorger

sevim aksakal
30 May 2022

ze zijn super flexibel en erg klantgericht!!

Joop
28 May 2022

Heerlijk gegeten en er was een snelle levering.

Anoniem
25 May 2022

Top. Lekker eten en snel bezorgd

Yusuf
25 May 2022
Nev
25 May 2022

Eten was heerlijk 👌

Naser
24 May 2022

Jongens het eten was heerlijk, bedankt

Smid
12 May 2022

De lekkerste pizza's die ik ooit gegeten heb voor een goede prijs

H
10 May 2022

Gewoon een goede pizza met genoeg extra,'s

Dini Mensinga
7 May 2022

Keurig optijd bezorgt, door een beleefde en vriendelijke bezorger. Het menu was naar tevredenheid!

Marjan Greveling
6 May 2022
Henny
5 May 2022

Pizza was heet en lekker

Michel
3 May 2022

Deze pizza was super en op temperatuur en super bezorger. Tot snel

Erwin
1 May 2022

Serieus goed!

Romy
26 April 2022

Top!

Alie
19 April 2022

Heerlijke pizza

richard
14 April 2022

Altijd heerlijk. Helaas wel mijn drinken vergeten mee te nemen

Yusuf
13 April 2022
D
2 April 2022

Het eten was goed zeker aanrader. Helaas was mijn bestelling een uur te laat.

Smid
29 March 2022
Tjerk
28 March 2022
w
27 March 2022
Chris
22 March 2022
Jan Westerhoff
6 March 2022
Hendrik
25 February 2022

Snelle bezorging pizza.s waren perfect

Fadhl
23 February 2022

Heerlijk warm aangekomen snelle bezorging goeie service

Pijl
23 February 2022

Na 1u en 15 minuten kwam de pizza pas terwijl ik een paar straten verder woon Beetje jammer maar de pizza was perfect!

Joël
19 February 2022

Zoals altijd weer lekker eten! Toppers!

Ronald
10 February 2022

Lekker eten netjes op tijd bezorgd Bestel zeker weer

Smid
7 February 2022

Heerlijk

T
7 February 2022

Bestelling was vertraagd omdat er wat was vergeten. Hier telefoontje over gehad. Is het eten er eindelijk, alsnog alles vergeten waarvan ik eerder het telefoontje kreeg. Kon dus wachten op de sauzen, kruidenboter en drinken. Eten was tegen de tijd dat alles er was al niet meer heet. Mixed grill was ook nog eens een enorme tegenvaller.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bram N
7 February 2022

Was weer heerlijk. Lekkere krokante aardappelen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse
28 January 2022
Ronald
26 January 2022

De kapsalon was super alleen mn de bestelling was niet compleet de uiensaus en blikje fanta misten nog Maar dat kan gebeuren ik ga zeker weer bestellen want het eten was heerlijk

Anneke Schut
24 January 2022

De pizza's smaakte anders dan normaal

Olaf Reijnders
23 January 2022

Uitstekende kwaliteit en snel bezorgd. Jammer dat de salade wat minder regeprenseteerd wordt (over de kapsalon ipv in een bakje) maar daar kan ik op zich niet zo erg. Lekker snel bezorgd en altijd warm.

Leandro
19 January 2022

Zo als altijd snel en goede service

Ahmed
12 January 2022

bedankt is echt lekker😍😍😍

Kimberly
4 January 2022

Prima kapsalon. Bestel hier vaker. Echter had ik hem nu op een tijd gezet maar werd 3 kwartier eerder bezorgd dan aangegeven. Jammer, want mijn man was nog niet thuis.

Kelvinno
2 January 2021

Voor 2e keer besteld Prima bezorging snel . Goed eten . Niks om aan te merken . Pizza goed . Schotel ook lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Abu kian
28 December 2021
mirian
28 December 2021

had met hoofdletters erbij gezet GEEN PAPRIKA! en wat zat erop..... paprika!

Abu kian
22 December 2021
Abu kian
14 December 2021
Anoniem
12 December 2021

Ik moet eerlijk zijn, er was iets niet goed in de kapsalon, het lag niet goed op de maag. Heb meteen na het eten over moeten geven. Voorheen waren de pizza's wel lekker trouwens.

Stegmeijer
7 December 2021

Ben heel tevreden eten smaakt heel goed en wat ze zeggen doen ze ook

Leandro
5 December 2021

Kreeg een tip ok bij tuscano tebestellen geen spijt van vriendelijke mensen 👍 tot snel weer

Haidary
30 November 2021

Super lekker en heel snel bezorg TOP! Dank jullie wel

Jolanda
22 November 2021
Vaste klant
15 November 2021

Het was zoals altijd weer heerlijk. Een absolute aanrader

Stegmeijer
14 November 2021

Was gewoon 2/half uur later bezorgd we hadden bezoek dus de hele avond liep ook direct anders had nog hapjes kon ik ook niet meer gebruiken omdat we veelste laat gingen eten niet leuk

S.Kliphuis
27 October 2021

Heerlijk eten optijd bezorgd 👌🏼

Gjaltema
19 October 2021
Willem Zuidema
14 October 2021

Kapsalon was erg lekker en veel. De frisse salade maakte het helemaal top!

Joop
14 October 2021

De uiensaus is gelukkig weer aan de pittige kant. We hebben heerlijk gegeten.

Kian
5 October 2021
Corina
2 October 2021

Het eten smaakte weer heerlijk!

sonja
15 September 2021

heerlijke pizza . vriendelijke bezorger , gewoon goed.

Gjaltema
13 September 2021
Joop
12 September 2021

Jammer dat de (rode)uiensaus niet meer zo lekker (pittig) is

Sander Jillings
27 August 2021

Super kwaliteit en super veel voor een goeie prijs !! Raad iedereen aan om hier een bestelling te plaatsen.. Kijk ook naar hun dagaanbiedingen.. 👍😉

B
14 August 2021

De bezorger was sneller dan sonic

Joop
10 August 2021
Stegmeijer
7 August 2021

Jammer dat er niet goed gelezen word als er wensen zijn.

Bram Neplenbroek
1 August 2021

Kapsalon met aardappelschijfjes waren weer perfect

kok
21 July 2021

Heerlijk eten!

Bo
18 July 2021
Michael
18 July 2021

Altijd heerlijk en snelle bezorging.

Ahmad
5 July 2021

Goed smaakt snel bezorgd

Rohan Hendriksen
30 June 2021

Erg lekker, goede bodem, lekkere doner. Knoflooksaus ook erg lekker. Zeker een aanrader.

Meijer
21 June 2021

Besteld om 18:36, om 20:45 maar eens gebeld waar de bestelling bleef. Het was erg druk en ze moesten er nog aan beginnen... Excuses, ik kon wachten of annuleren, dus geannuleerd. Meteen de laatste keer dat ik hier besteld heb. Pizza uit de supermarkt was erg lekker.

Gjaltema
15 June 2021
Saskia de Vries
14 June 2021
Marcel
10 June 2021

heerlijke pizza, patat, aardappelschijfjes en kipschotels!

A.
4 June 2021

Hekaas waren beude gerechten erg lauw

Joop
3 June 2021

Heerlijk gegeten en de bezorger was ook heel vriendelijk. Eén klein verbeterpuntje. Raag minder olie/bakboter gebruiken

De boer
31 May 2021

Lekker eten !!! Mag wel wat meer vis op de vis pizza maar verder top

MS
24 May 2021

Perfecte pizza’s!!

Willem
19 May 2021
Jeff
19 May 2021

Top eten zoals altijd

Mohanad
15 May 2021

Beste kapsalon in Groningen. Portie en kwaliteit eten is fenomenaal. zeker aanrader!!

Marit
11 May 2021

Voor het eerst kipsaté besteld, smaak was heerlijk. Goed gemarineerd maar weinig satésaus. Bij de shoarma schotel kwamen doner broodjes. De tosti kaas was een lege pita.

Sandra
11 May 2021

Heerlijke pizza, snelle bezorging!

NN
9 May 2021
Jamal
6 May 2021

Bezorgd kan beter opgelet worden, niet de eerste keer dat bezorgd tijden fout ging.

Anoniem
19 April 2021

2e x besteld en het is je geld waard!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
14 April 2021

Goeie service en goeie smaak

Aslan
5 April 2021

Heerlijke spareribs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
3 April 2021
Niels
29 March 2021

Prima lekkere pizza, heel snel bezorgd en dat op zondag

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
20 March 2021

Altijd perfect!

Ria Glas
5 March 2021

kort maar bondig:heerlijk! Tot snel.

Ria Glas
5 March 2021

kort maar bondig:heerlijk! Tot snel.

Joey
3 March 2021

Altijd goed, altijd aardig

Ria Glas
24 February 2021

na de 1ste voorjaars tuinklus dag natuurlijk geen zin meer om te koken dus een heerlijke schotel besteld, kreeg er zelfs 2x cola bij! warm, lekker en op tijd aangekomen en overhandigd door een erg vriendelijke bezorger. Top dus.

Joop
17 February 2021

Ruim optijd besteld en op de juiste tijd ontvangen. We hebben heerlijk gegeten.

Rina de Jonge
16 February 2021

Heb al vaker bij jullie besteld maar dit is wel de slechtste. Niet meer heet . Weinig ingredienten vooral bij de Santa lucia hoorde ansjovis op te zitten maar helemaal niets en ook maar hele kleine stukjes pepers. Nee niet voor herhaling vatbaar. zo verlies je wel klanten.

Joop
9 February 2021

Zeer snelle levering. Het heeft me weer . gesmaakt. Constante kwaliteit 👍👍👍

Gjaltema
1 February 2021
Linda
27 January 2021

Altijd perfect!

Hm
24 January 2021

Heerlijk!! zoals altijd de is de Kapsalon spicy chicken tikka speciaal onovertroffen. We hebben zelfs een pietluttige eter aan de kapsalon gekregen. Tot de volgende keer!

Tineke
24 January 2021

Was weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leoniek Koning
18 January 2021

Echt super lekker eten, inmiddels mijn favoriete vega pizza. Jammer van deze keer was dat de bijbestelde gorgonzola er niet op zat. Maar goed kan gebeuren! Bedankt

Henk
18 January 2021

Goeie service en lekker eten!

KL
16 January 2021
Herman
16 January 2021

Ik had op tijd besteld en de tijd 17:30 uur doorgegeven en toch komt de bestelling 15 minuten later Jammer

Ria Glas
2 January 2020

prachtig op tijd en goed warm, een heerlijke schotel!

Timmerman
31 December 2020

Het eten was heerlijk, we gaan zeker vaker bestellen

Joop
29 December 2020

Heerlijk gegeten en de bezorger erg vriendelijk en niet gemaakt vriendelijk.

Chris
24 December 2020

Altijd goed, elke week, het hele jaar. Jullie staan altijd voor mij klaar. Was genieten!

Ria Glas
24 December 2020
Ria Glas
24 December 2020
Melissa
16 December 2020

Eten was zoals altijd lekker, het was veel en het was op tijd

Ria Glas
6 December 2020

heerlijk! aanbevolen door Jan de Jonge en hij heeft gelijk; flinke portie, erg smakelijk en warm aangekomen ,een vriendelijke bezorger,wat wil je nog meer! Zeker onthouden voor een volgende keer.

Ria Glas
6 December 2020

heerlijk! aanbevolen door Jan de Jonge en hij heeft gelijk; flinke portie, erg smakelijk en warm aangekomen ,een vriendelijke bezorger,wat wil je nog meer! Zeker onthouden voor een volgende keer.

Joop
5 December 2020

We hebben heerlijk gegeten. Wat de vorige was vergeten was er nu dubbel bij en ik had er niet om gevraagd. 10+ service 👍👍👍👍👍👍

De Jonge
2 December 2020

Super vers eten super snel en gloeiend heet thuis gebracht het is iedere keer genieten

Joop
30 November 2020

Heerlijk gegeten. Helaas waren ze drinken vergeten.

Anneke
28 November 2020

Altijd weer kwaliteit

Carla
27 November 2020
Hessel
24 November 2020

Beste kapsalon van de stad!! lekker gekruid en scherp geprijsd.

Angelique Wuijster
23 November 2020

Heerlijke pizza's, goed belegd en ze waren nog lekker warm. Zeker voor herhaling vatbaar 😁

Anneke
16 November 2020

Smaakte heerlijk, goed gevulde lamachun. Misschien iets minder saus op de spareribs maar vol met vlees en goed klaar gemaakt. 👍🏻👍🏻👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tino
16 November 2020

Correcte afhandeling door de bezorger. Ruim.voldoende per portie.

Sander
15 November 2020

Snel en smakelijke shoarma zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.
15 November 2020

Heb een Kapsalon besteld en kreeg een TurksePizza als bodem en vlees, kaas en aardappelsschijfjes als vulling. En een klein bakje salade die niet eens groot groot genoeg was om op de "kapsalon" te zetten. Nergens op de site staat dat het zo komt. Mijn eetlust was meteen weg. 10,- in de prullenbak. Belde met ze weer, omdat ik had VOOR dat ik mijn bestelling plaatsde, met Tuscano gebeld om te vragen of hun Kapsalon kwam met alles erop. Belde ik weer en pas TOEN gaf de man aan dat de Kapsalon met lahmacun op die manier komt. Denk beter is dat jullie bij de omschrijving zet met een Turksepizza bodem. Zo weten de mensen die niet weet, dat ze het weten

Walid
10 November 2020

Snel met bezorging en eten was heerlijk !

Chris
2 November 2020

Kapsalon XL was weer geweldig. Vraag om extra doorbakken ook altijd opgevolgd. Heel nice!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gaasendam
1 November 2020

keurig op tijd prima eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

André
25 October 2020

Rekening gehouden met de wensen van de bestelling, en na een half uur thuis op tafel. Lekker man