Reviews from Tuscano Groningen

Recent reviews

5.0
🧿
12 June 2024

👍🏽

🧿
3 June 2024

Goed

Jacquelin
30 May 2024

Snel en lekker

De buurman.
28 May 2024

Aanrader: pizza di mamma plus garnalen.

Joop
25 May 2024

Mixgrill besteld, salade ontbrak geen blikje fris erbij en de wrap lag onder het vlees waardoor het een vieze kleffe vette wrap werd. Had gevraagd de wrap op het vlees te leggen.

Essi
17 May 2024

Was te scherp

Siets
16 May 2024

Super pizza's. Eet ze al jaren en nog steeds erg goed.

Nimo
15 May 2024
Margreet
14 May 2024
Sharon
5 May 2024

Ik bestel hier altijd, en het is altijd goed. Nu bestelde ik een Kalfdöner box van € 7,75 Het bakje was zo klein en wat er in zat was nog erger meer aardappel schijfjes dan vlees het vlees was 3 hapjes en dat was op. Voor een kind zou de verhouding prima zijn, de prijs is belachelijk. Helaas Droog en weinig, Geen groenten.. als die 5€ geweest zou zijn zou je kunnen zeggen oké prima, maar 7,75€ dan kun je beter een portie kapsalon bestellen.. hier zou overnagedacht kunnen worden.

GD
3 May 2024

Heerlijk zoals altijd!

..
3 May 2024

👌🏾👌🏾

Said
2 May 2024
M
1 May 2024

Heel lekker

Anoniem
29 April 2024

Super lekker en snel bezorgd! Een aanrader!

Margreet
29 April 2024

Snelle service en prima kwaliteit

Nano
25 April 2024

Heerlijk weer,altijd!!🥰

Pioen
23 April 2024
Pijl
22 April 2024

Ondanks dat ik enkele straten verder woon duurde de bezorging lang Ook kwam hij 15min later dan aangeven

Michel
21 April 2024

Iedere keer weer prima pizza’s!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
19 April 2024

Zoals altijd lekker!

Emmens
15 April 2024
Rieks
15 April 2024
Cindy
14 April 2024
Margreet Jager
10 April 2024

De korst van de pizza frutti di mare was verbrand

Henny
9 April 2024

De aangegeven bezorgtijd wijkt vaak af van de daadwerkelijke bezorgtijd. Jamner dat het blikje fris er niet meer bij zit. Ook 0.15 cent voor het plastic tasje die er dus NIET bij zit is wel misplaatst.

Karin
5 April 2024

Lekker en goed gevulde porties

Marten
29 March 2024

Heerlijke pizza's, rijk gevuld. Altijd goed

Margreet Jager
20 March 2024
Cindy
17 March 2024
Klant09
8 March 2024
Pascal K
6 March 2024

De Toscana pizza was redelijk. Goed belegd maar had wel 't idee dat er af en toe een stukje vis ofzo in zat. Andere gerecht was top. En ondanks dat de bezorging ruim op tijd was, waren de gerechten niet erg warm.

Said
28 February 2024
Hc
27 February 2024

Prima pizza en lahmacun. Jammer dat het gratis drankje geen Sprite was (suikervrij), maar 7up, dus met suiker

Marten
26 February 2024

Heerlijke pizza's, rijk gevuld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
20 February 2024

2x knipperen met de ogen en hij was der al en was super

Suzan genç
19 February 2024

Tijdje gewacht ivm kapotte oven, maar kregen een fles Fanta gratis..

Daniel
18 February 2024

De pizza’s en broodjes waren heerlijk, snelle service en complimenten voor de bezorger 💪🏻💯

Klant23
16 February 2024
Henny
11 February 2024

Jammer dat ik mijn vijf gespaarde punten niet in mindering kreeg. Kassabon stond mijn 1 euro korting niet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joop
4 February 2024

We hebben heerlijk gegeten. Er was veel aandacht aan besteed. Bij de mixed grill werd er op verzoek de wrap boven op het vlees gelegd. Binnen een half uur was de bestelling bij me thuis. Complimenten aan Tuscano

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gron
30 January 2024
Kant
29 January 2024
Sieta
27 January 2024

De smaak zoals altijd goed. Maar een lauwe pizza is jammer. En dat is nu de 2de X. Ik blijf bestellen, maar graag betere temperatuur.

Daniel kranenburg
20 January 2024

Altijd zeer tevreden. Bedankt

Mehdiya
5 January 2024

Eten was heerlijk

Anoniem
2 January 2024

Lekker zoals altijd en als iets fout gaat wordt dat goed opgelost! 👍🏼

Pioenstraat
30 December 2023
Joop
23 December 2023

Dit ben ik niet van Tuscao gewend. Bestelling bijna 2 uur te laat gekregen, erg weinig vlees, erg vet, de wrap was doordrenkt met vet. Heb al het vlees in en wok gedaan en het overtollige vet eruit laten druipen.

Anoniem
22 December 2023
Eunice Fortuin
22 December 2023

Ik heb goede ervaringen met Tuscano, maar dit keer viel het echt zeer tegen. Chichen wings menu besteld... aardappeltjes en sla was prima, maar de kip, zover ik die kon vinden in de kleine brokjes paneermeel, was droog en vies. Echt jammer na een uur wachten.

Klant22
22 December 2023
Klant001
21 December 2023
Gerry emmens
10 December 2023

Het eten was weer heerlijk. Goeie bezorging. Werd bezorgd op de aangegeven tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tineke
10 December 2023

Zat meer sla op dan vlees

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klant001
6 December 2023
Sharon
3 December 2023

Altijd snel en lekker!

Anonymous
18 November 2023

Pizza was weer fun zoals gewoonlijk!!!!!! Very happy

Anonymous
15 November 2023

Ik bestel altijd pizza want is altijd lekkere dunne korst. Maar was domino dikke pizza. Not my favorite 😭!! Hebben jullie nieuwe chef ??

Ludo
15 November 2023
Joop
14 November 2023

We hebben weer heerlijk gegeten.

Reg
3 November 2023

Snelle levering , heerlijk gerecht met kip en sla en aardappeltjes. En heet geserveerd! Gesmuld.

Jeremy Jansen
2 November 2023

Voor de tweede keer achter elkaar bestelling niet compleet. Eerste keer geen blikje drinken erbij..en dit keer sambalsaus er niet bij. Plus dat het eten noet echt warm meer was.

Marten
31 October 2023
Natasja
29 October 2023

Lekker eten

Reggi
26 October 2023

Heerlijke pizza, warm, royaal belegd.

Klant
25 October 2023
Sieta
15 October 2023

Top pizza en precies op tijd.

Jugo
12 October 2023

Lekker

Patricia
6 October 2023
Dennis
30 September 2023

17:15 had ik door gegeven maar werd 18:15 bezorgt !! Omdat er nog een bestelling was gedaan op het zelfde adress helaas niet gebeld door tuscano of het goed was het 1 uur later te bezorgen

Hussein
28 September 2023

De drinken was de bezorger vergeten hij zei dat ie zou terugkomen maar is niet teruggekomen

Sieta
22 September 2023

Top pizzas

Jeremy Jansen
20 September 2023

Ik had een shoarma schotel besteld... miste alleen de gebakken aardappelen erbij. Zo jammer dit.

Peter Bas
6 September 2023
Mulder
3 September 2023

Kwaliteit van het eten was zeer goed. Jammer dat we 100 minuten hebben moeten wachten op onze bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
3 September 2023
Marten
30 August 2023

Altijd goed

Cor Zweverink
28 August 2023
Stegmeijer
27 August 2023

Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anas
27 August 2023

Snelle bezorging, lekkere pizza. Aanrader!

Joop
19 August 2023

We hebben heerlijk gegeten maar voor een Mixed Grill lag er ontzettend weinig vlees op de schaal.

Daniël kranenburg
15 August 2023

Zoals altijd kwaliteit , goede service; heerlijke pizza’s en natuurlijk me tosti niet te vergeten . De lekkerste pizza’s van Groningen

Michelle
15 August 2023

Snel & lekker!!

Suzanne
9 August 2023

Lekker eten. Goed geluisterd naar de opmerkingen bij het bestellen.

N
7 August 2023

Was erg goed zeg! Heerlijke pizza. Vriendelijke meneer aan de telefoon. 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Henny
5 August 2023

De kaaspizza smaakte zeker niet naar kaas en was erg donker van kleur Ook de Salamipizza was niet zoals gewend bij jullie. Ook de frikandel was zo hard doorgebakken dat deze niet te kauwen was droog en gekrompen. Tuscane dit zijn we niet van jullie gewend.

Anneke Westera
3 August 2023

Toch door vriend gehaald

Catharina de Jonge
2 August 2023

Na een hele tijd weer geprobeerd was dit weer goed. Alleen begrijp ik niet waarom ik €0.015 Moet betalen voor een plastic tasje wat er niet bij was.

Ing
1 August 2023

Ruim voor de verwachte tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk en goed warm!

Het was heerlijk
22 July 2023
dennis gerlach
13 July 2023
Anonymous
8 July 2023

Always happy ordering for some comfort food

Rudy Hermse
6 July 2023

De lahmagun met sucuk viel mij zwaar tegen en was zeg maar gerust zeer karig belegd met deze toch erg smakelijke turkse worst.

D gerlach
3 July 2023
J
26 June 2023

Top zoals altijd

Demir Demirov
25 June 2023

Vandaag 25 Juni 2023 heb ik een bestelling geplaatst om 15:02 en mijn bestelling is nooit bezorgd. Het gaat om een bedrag van €45,40. Meerdere malen gebeld naar het restaurant, maar telefoon werd niet beantwoord. Geen enkel idee hoe het zit met mijn geld?? Die ontvang ik heel graag terug, aangezien er geen eten geleverd is, plus niet bereikbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniël
23 June 2023

Heerlijk eten kwaliteit

Patricia Timmerman
22 June 2023

De kapsalon was echt heerlijk

J
21 June 2023

Top