Reviews from Tuscano Groningen

Recent reviews

5.0
Rene
22 September 2022

Super kwaliteit.. jullie hebben een vaste klant erbij!

A
22 September 2022

Smakeloos

Lo
19 September 2022

via website besteld, kreeg hele lang levertijd, gebeld met verzoek eerder te bezorgen, was geen probleem naar toch kwam het eten pas na ruim 1 uur

Michiel
16 September 2022
Zahraa
13 September 2022
Gabry Arjaans
8 September 2022

Na 3 uur wachten nog geen pizza. Jammer een belletje of berichtje zou fijn geweest zijn.....

Anoniem
28 August 2022

Lang moeten wachten, maar was ook op zondag. Bezorger deed duidelijk zijn best om snel te zijn. Eten was wel goed warm en lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kleintje
21 August 2022

Altijd keurig naar de wensen van mij bezorgd en vriendelijke bezorgers en altijd warm. Dit is de enige plek waar ik mijn kapsalon of kipdoner precies krijg zoals het hoort...niet vet..niet de droog..en geen buikpijn...ik zou zeggen ..bestel er 1..het is de moeite waard.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrit van der veen
20 August 2022
Gerlof Brandsma
20 August 2022

Groningen er zat geen salade bij zoals in het menu stond

Mark
19 August 2022

Goed eten en goeie bezorger! Aardige gast

K
18 August 2022

Bestelling kwam op de aangegeven tijd! Kwaliteit van de pizza's was ook goed! Nog lekker warm. Wel waren ze de extra's vergeten die we bij onze pizza's op wilden. Dus daar helaas extra voor betaald. Pizza's waren wel lekker, dus we zouden zeker nog een keer bestellen! Bezorging ook heel vriendelijk!!

M.venema
11 August 2022

Heerlijke pizza bodem alleen beetje te veel knoflooksaus . Bezorging was snel en de bezorger super vriendelijk.

Bert
3 August 2022

Heerlijke vegetarische pizza met zalm topping.

Anoniem
29 July 2022
Anouar
28 July 2022

Binnen aangegeven tijd bezorgd. Bezorger erg vriendelijk. Pizza's waren lekker

Ahmed Abbas
25 July 2022

Heerlijke pizza gehad. Lekker rijk belegd en goed op smaak

Janny
25 July 2022

Pizza was heerlijk en goed warm bezorgd. Echt een aanrader!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C van Dijk
23 July 2022

Shoarma was teveel doorgebakken

Jelle
20 July 2022

Nou... allereerst moesten we 2 uur wachten. Wel begrijpelijk aangezien het erg druk was op de warmste dag van het jaar maar toch. Toen de bezorger er was klopte de bestelling niet. Niet alles was mee genomen. Hij gaf aan dat hij weer terug zou komen met de juiste bestelling. Hij gaf aan dat het wel even kon duren. We hebben meer dan een uur gewacht maar geen bezorger... toen geprobeerd Tuscano 3x te bellen maar er werd niet opgenomen. Ik bestel hier geregeld. Prima eten, vaak warm en je moet rekening houden met een uur wachten op de bestelling maar de laatste 4 bestellingen zijn allemaal niet goed gegaan. Begint nu wel irritant te worden. Vooral als het ook niet wordt opgelost en er geen contact mogelijk is om het op te lossen.

A
19 July 2022

Op deze tropische dag een heerlijke pizza perfect op tijd bezorgd! De pizza was net als het weer bloody hot!

Milan
16 July 2022

Zoals altijd, geweldige kapsalon. Knapperig en goed gekruide aardappels met heerlijk vlees. Enige downside is de salade maar dat is maar een minor iets.

Yusuf
16 July 2022
Jacob Veenstra
11 July 2022
Gio
11 July 2022

Het was lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yusuf
6 July 2022
Ing
6 July 2022

Smakelijke en ruim belegde pizza. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger! (Nieuwe pizzabakker, bij deze mijn complimenten)

Rina de Jonge
6 July 2022

Heerlijke pizza,s alleen jammer dat bij die ene geen saus bij geleverd was. maar verder geen commentaar goed warm en volgens afspraak bezorgd.

Barbershop De Buurman
5 July 2022

Heerlijke pizza gehad!!!

Daan Wiggemans
2 July 2022

Bijna vier uur wachten. Bellen, blijkbaar is het onderweg? En dan toch een kwartier daarna de status van mijn bestelling aanpassen dat het nu pas klaar is? Ga je DIEP DIEP DIEP schamen en zoek een ander beroep.

NR
1 July 2022
Jacob
24 June 2022

Slechte communicatie naar 2 uur wachten en niks te horen zelf maar bellen

Anoniem
19 June 2022
Rik
12 June 2022

Het was weer heerlijk. Dank.

Yusuf
10 June 2022
Bianca
7 June 2022

Om 1750 uur 4 pizza's besteld en zouden om 1835 uur bezorgd worden. Dit werd een uur later. Dus bijna 2 uur gewacht op de pizza's.

Jacob
4 June 2022

Heerlijke pizza s en snel

Gerrit van der veen
31 May 2022

Ze zijn bij de zaak cola vergeten mee te geven aan de bezorger

sevim aksakal
30 May 2022

ze zijn super flexibel en erg klantgericht!!

Joop
28 May 2022

Heerlijk gegeten en er was een snelle levering.

Anoniem
25 May 2022

Top. Lekker eten en snel bezorgd

Yusuf
25 May 2022
Nev
25 May 2022

Eten was heerlijk 👌

Naser
24 May 2022

Jongens het eten was heerlijk, bedankt

Smid
12 May 2022

De lekkerste pizza's die ik ooit gegeten heb voor een goede prijs

H
10 May 2022

Gewoon een goede pizza met genoeg extra,'s

Dini Mensinga
7 May 2022

Keurig optijd bezorgt, door een beleefde en vriendelijke bezorger. Het menu was naar tevredenheid!

Marjan Greveling
6 May 2022
Henny
5 May 2022

Pizza was heet en lekker

Michel
3 May 2022

Deze pizza was super en op temperatuur en super bezorger. Tot snel

Erwin
1 May 2022

Serieus goed!

Romy
26 April 2022

Top!

Alie
19 April 2022

Heerlijke pizza

richard
14 April 2022

Altijd heerlijk. Helaas wel mijn drinken vergeten mee te nemen

Yusuf
13 April 2022
D
2 April 2022

Het eten was goed zeker aanrader. Helaas was mijn bestelling een uur te laat.

Smid
29 March 2022
Tjerk
28 March 2022
w
27 March 2022
Chris
22 March 2022
Jan Westerhoff
6 March 2022
Hendrik
25 February 2022

Snelle bezorging pizza.s waren perfect

Fadhl
23 February 2022

Heerlijk warm aangekomen snelle bezorging goeie service

Pijl
23 February 2022

Na 1u en 15 minuten kwam de pizza pas terwijl ik een paar straten verder woon Beetje jammer maar de pizza was perfect!

Joël
19 February 2022

Zoals altijd weer lekker eten! Toppers!

Ronald
10 February 2022

Lekker eten netjes op tijd bezorgd Bestel zeker weer

Smid
7 February 2022

Heerlijk

T
7 February 2022

Bestelling was vertraagd omdat er wat was vergeten. Hier telefoontje over gehad. Is het eten er eindelijk, alsnog alles vergeten waarvan ik eerder het telefoontje kreeg. Kon dus wachten op de sauzen, kruidenboter en drinken. Eten was tegen de tijd dat alles er was al niet meer heet. Mixed grill was ook nog eens een enorme tegenvaller.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bram N
7 February 2022

Was weer heerlijk. Lekkere krokante aardappelen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse
28 January 2022
Ronald
26 January 2022

De kapsalon was super alleen mn de bestelling was niet compleet de uiensaus en blikje fanta misten nog Maar dat kan gebeuren ik ga zeker weer bestellen want het eten was heerlijk

Anneke Schut
24 January 2022

De pizza's smaakte anders dan normaal

Olaf Reijnders
23 January 2022

Uitstekende kwaliteit en snel bezorgd. Jammer dat de salade wat minder regeprenseteerd wordt (over de kapsalon ipv in een bakje) maar daar kan ik op zich niet zo erg. Lekker snel bezorgd en altijd warm.

Leandro
19 January 2022

Zo als altijd snel en goede service

Ahmed
12 January 2022

bedankt is echt lekker😍😍😍

Kimberly
4 January 2022

Prima kapsalon. Bestel hier vaker. Echter had ik hem nu op een tijd gezet maar werd 3 kwartier eerder bezorgd dan aangegeven. Jammer, want mijn man was nog niet thuis.

Kelvinno
2 January 2021

Voor 2e keer besteld Prima bezorging snel . Goed eten . Niks om aan te merken . Pizza goed . Schotel ook lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Abu kian
28 December 2021
mirian
28 December 2021

had met hoofdletters erbij gezet GEEN PAPRIKA! en wat zat erop..... paprika!

Abu kian
22 December 2021
Abu kian
14 December 2021
Anoniem
12 December 2021

Ik moet eerlijk zijn, er was iets niet goed in de kapsalon, het lag niet goed op de maag. Heb meteen na het eten over moeten geven. Voorheen waren de pizza's wel lekker trouwens.

Stegmeijer
7 December 2021

Ben heel tevreden eten smaakt heel goed en wat ze zeggen doen ze ook

Leandro
5 December 2021

Kreeg een tip ok bij tuscano tebestellen geen spijt van vriendelijke mensen 👍 tot snel weer

Haidary
30 November 2021

Super lekker en heel snel bezorg TOP! Dank jullie wel

Jolanda
22 November 2021
Vaste klant
15 November 2021

Het was zoals altijd weer heerlijk. Een absolute aanrader

Stegmeijer
14 November 2021

Was gewoon 2/half uur later bezorgd we hadden bezoek dus de hele avond liep ook direct anders had nog hapjes kon ik ook niet meer gebruiken omdat we veelste laat gingen eten niet leuk

S.Kliphuis
27 October 2021

Heerlijk eten optijd bezorgd 👌🏼

Gjaltema
19 October 2021
Willem Zuidema
14 October 2021

Kapsalon was erg lekker en veel. De frisse salade maakte het helemaal top!

Joop
14 October 2021

De uiensaus is gelukkig weer aan de pittige kant. We hebben heerlijk gegeten.

Kian
5 October 2021
Corina
2 October 2021

Het eten smaakte weer heerlijk!

sonja
15 September 2021

heerlijke pizza . vriendelijke bezorger , gewoon goed.

Gjaltema
13 September 2021
Joop
12 September 2021

Jammer dat de (rode)uiensaus niet meer zo lekker (pittig) is

Sander Jillings
27 August 2021

Super kwaliteit en super veel voor een goeie prijs !! Raad iedereen aan om hier een bestelling te plaatsen.. Kijk ook naar hun dagaanbiedingen.. 👍😉

B
14 August 2021

De bezorger was sneller dan sonic

Joop
10 August 2021
Stegmeijer
7 August 2021

Jammer dat er niet goed gelezen word als er wensen zijn.

Bram Neplenbroek
1 August 2021

Kapsalon met aardappelschijfjes waren weer perfect

kok
21 July 2021

Heerlijk eten!

Bo
18 July 2021
Michael
18 July 2021

Altijd heerlijk en snelle bezorging.

Ahmad
5 July 2021

Goed smaakt snel bezorgd

Rohan Hendriksen
30 June 2021

Erg lekker, goede bodem, lekkere doner. Knoflooksaus ook erg lekker. Zeker een aanrader.

Meijer
21 June 2021

Besteld om 18:36, om 20:45 maar eens gebeld waar de bestelling bleef. Het was erg druk en ze moesten er nog aan beginnen... Excuses, ik kon wachten of annuleren, dus geannuleerd. Meteen de laatste keer dat ik hier besteld heb. Pizza uit de supermarkt was erg lekker.

Gjaltema
15 June 2021
Saskia de Vries
14 June 2021
Marcel
10 June 2021

heerlijke pizza, patat, aardappelschijfjes en kipschotels!

A.
4 June 2021

Hekaas waren beude gerechten erg lauw

Joop
3 June 2021

Heerlijk gegeten en de bezorger was ook heel vriendelijk. Eén klein verbeterpuntje. Raag minder olie/bakboter gebruiken

De boer
31 May 2021

Lekker eten !!! Mag wel wat meer vis op de vis pizza maar verder top

MS
24 May 2021

Perfecte pizza’s!!

Willem
19 May 2021
Jeff
19 May 2021

Top eten zoals altijd

Mohanad
15 May 2021

Beste kapsalon in Groningen. Portie en kwaliteit eten is fenomenaal. zeker aanrader!!

Marit
11 May 2021

Voor het eerst kipsaté besteld, smaak was heerlijk. Goed gemarineerd maar weinig satésaus. Bij de shoarma schotel kwamen doner broodjes. De tosti kaas was een lege pita.

Sandra
11 May 2021

Heerlijke pizza, snelle bezorging!

NN
9 May 2021
Jamal
6 May 2021

Bezorgd kan beter opgelet worden, niet de eerste keer dat bezorgd tijden fout ging.

Anoniem
19 April 2021

2e x besteld en het is je geld waard!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
14 April 2021

Goeie service en goeie smaak

Aslan
5 April 2021

Heerlijke spareribs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
3 April 2021
Niels
29 March 2021

Prima lekkere pizza, heel snel bezorgd en dat op zondag

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
20 March 2021

Altijd perfect!

Ria Glas
5 March 2021

kort maar bondig:heerlijk! Tot snel.

Ria Glas
5 March 2021

kort maar bondig:heerlijk! Tot snel.

Joey
3 March 2021

Altijd goed, altijd aardig

Ria Glas
24 February 2021

na de 1ste voorjaars tuinklus dag natuurlijk geen zin meer om te koken dus een heerlijke schotel besteld, kreeg er zelfs 2x cola bij! warm, lekker en op tijd aangekomen en overhandigd door een erg vriendelijke bezorger. Top dus.

Joop
17 February 2021

Ruim optijd besteld en op de juiste tijd ontvangen. We hebben heerlijk gegeten.

Rina de Jonge
16 February 2021

Heb al vaker bij jullie besteld maar dit is wel de slechtste. Niet meer heet . Weinig ingredienten vooral bij de Santa lucia hoorde ansjovis op te zitten maar helemaal niets en ook maar hele kleine stukjes pepers. Nee niet voor herhaling vatbaar. zo verlies je wel klanten.

Joop
9 February 2021

Zeer snelle levering. Het heeft me weer . gesmaakt. Constante kwaliteit 👍👍👍

Gjaltema
1 February 2021
Linda
27 January 2021

Altijd perfect!

Hm
24 January 2021

Heerlijk!! zoals altijd de is de Kapsalon spicy chicken tikka speciaal onovertroffen. We hebben zelfs een pietluttige eter aan de kapsalon gekregen. Tot de volgende keer!

Tineke
24 January 2021

Was weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leoniek Koning
18 January 2021

Echt super lekker eten, inmiddels mijn favoriete vega pizza. Jammer van deze keer was dat de bijbestelde gorgonzola er niet op zat. Maar goed kan gebeuren! Bedankt

Henk
18 January 2021

Goeie service en lekker eten!

KL
16 January 2021
Herman
16 January 2021

Ik had op tijd besteld en de tijd 17:30 uur doorgegeven en toch komt de bestelling 15 minuten later Jammer

Ria Glas
2 January 2020

prachtig op tijd en goed warm, een heerlijke schotel!

Timmerman
31 December 2020

Het eten was heerlijk, we gaan zeker vaker bestellen

Joop
29 December 2020

Heerlijk gegeten en de bezorger erg vriendelijk en niet gemaakt vriendelijk.

Chris
24 December 2020

Altijd goed, elke week, het hele jaar. Jullie staan altijd voor mij klaar. Was genieten!

Ria Glas
24 December 2020
Ria Glas
24 December 2020
Melissa
16 December 2020

Eten was zoals altijd lekker, het was veel en het was op tijd

Ria Glas
6 December 2020

heerlijk! aanbevolen door Jan de Jonge en hij heeft gelijk; flinke portie, erg smakelijk en warm aangekomen ,een vriendelijke bezorger,wat wil je nog meer! Zeker onthouden voor een volgende keer.

Ria Glas
6 December 2020

heerlijk! aanbevolen door Jan de Jonge en hij heeft gelijk; flinke portie, erg smakelijk en warm aangekomen ,een vriendelijke bezorger,wat wil je nog meer! Zeker onthouden voor een volgende keer.

Joop
5 December 2020

We hebben heerlijk gegeten. Wat de vorige was vergeten was er nu dubbel bij en ik had er niet om gevraagd. 10+ service 👍👍👍👍👍👍

De Jonge
2 December 2020

Super vers eten super snel en gloeiend heet thuis gebracht het is iedere keer genieten

Joop
30 November 2020

Heerlijk gegeten. Helaas waren ze drinken vergeten.

Anneke
28 November 2020

Altijd weer kwaliteit

Carla
27 November 2020
Hessel
24 November 2020

Beste kapsalon van de stad!! lekker gekruid en scherp geprijsd.

Angelique Wuijster
23 November 2020

Heerlijke pizza's, goed belegd en ze waren nog lekker warm. Zeker voor herhaling vatbaar 😁

Anneke
16 November 2020

Smaakte heerlijk, goed gevulde lamachun. Misschien iets minder saus op de spareribs maar vol met vlees en goed klaar gemaakt. 👍🏻👍🏻👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tino
16 November 2020

Correcte afhandeling door de bezorger. Ruim.voldoende per portie.

Sander
15 November 2020

Snel en smakelijke shoarma zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.
15 November 2020

Heb een Kapsalon besteld en kreeg een TurksePizza als bodem en vlees, kaas en aardappelsschijfjes als vulling. En een klein bakje salade die niet eens groot groot genoeg was om op de "kapsalon" te zetten. Nergens op de site staat dat het zo komt. Mijn eetlust was meteen weg. 10,- in de prullenbak. Belde met ze weer, omdat ik had VOOR dat ik mijn bestelling plaatsde, met Tuscano gebeld om te vragen of hun Kapsalon kwam met alles erop. Belde ik weer en pas TOEN gaf de man aan dat de Kapsalon met lahmacun op die manier komt. Denk beter is dat jullie bij de omschrijving zet met een Turksepizza bodem. Zo weten de mensen die niet weet, dat ze het weten

Walid
10 November 2020

Snel met bezorging en eten was heerlijk !

Chris
2 November 2020

Kapsalon XL was weer geweldig. Vraag om extra doorbakken ook altijd opgevolgd. Heel nice!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gaasendam
1 November 2020

keurig op tijd prima eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

André
25 October 2020

Rekening gehouden met de wensen van de bestelling, en na een half uur thuis op tafel. Lekker man

Rina de Jonge
21 October 2020

was weer heerlijk ! En snelle bezorging en goed heet.

RB
19 October 2020

Goede service, korte wachttijdens, maar de portie was heel veel maar wel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bosman
16 October 2020

Na 1 uur en 40 min heb ik mijn bestelling gekregen..... waardeloos dit!

Jeroen
6 October 2020

Het was weer heerlijk, en snelle service

Jeffrey
2 October 2020

Prima zoals altijd

M.
2 October 2020

Vriendelijke bezorging maar t duurde wel erg lang voordat t eten bezorgd werd. 1 uur en kwartier. Maar wel heel lekker

Zk
28 September 2020

Super lekker en optijd!

Nr. 10
26 September 2020

Goede bezorger aan de deur gehad, eten was weer klasse.

Benjamin
17 September 2020

Eten was goed en warm geleverd. De 2x uiensaus was 3x knoflook geworden en bijgestelde salade ontbrak. Te hongerig om te bekken, anders lossen ze het wel op.

Anoniem
17 September 2020

Het eten was weer zalig! Zo lekker warm ook! Top kok!

Anoniem
12 September 2020

De schotels en kapsalons zijn echt de lekkerste van Groningen. Iedere keer is het weer genieten! Toppers!

Jelmer
10 September 2020

Lekker, en snel bezorgd!

André
7 September 2020

Geweldig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.
26 August 2020

De pizza was opnieuw heerlijk! Bij Tuscano proef je elk ingrediënt op de pizza en is elke hap weer anders.

M.Wolters
24 August 2020

Volgens afspraak, zelfs nog eerder, eten was goed en juiste portie👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
21 August 2020

Zalig! Altijd genieten bij jullie! Lekker warm en vol van smaak. De aardappelschijfjes zijn echt zo jammie met hun kruiden! Alles is gewoon lekker!

Sonja
18 August 2020

De pizza was goed belegd, zeer smaakvol en nog heel warm. Bezorging is meestal wel sneller dan aangegeven. Wij bestellen onze pizza vrijwel altijd bij Tuscano en zijn meestal dik tevreden. De medewerkers zijn over het algemeen vriendelijk en flexibel. Fijne pizzeria met goede, lekkere pizza's.

Johanna
12 August 2020

Snel en vriendelijk geleverd. Pizza was nog heet en lekker. Extra champignons kiezen levert niet veel op, te weinig verschil met een normale portie. Blikje cola cadeau gekregen. 😊

Beer
10 August 2020

jammer dat er geen groentes en spek op de carbonara speciaal zat...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rina de Jonge
29 July 2020

was weer lekker. alleen jammer dat het 45 min later kwam.

Cynthia
26 July 2020

Heerlijk eten, mooie porties en goede service!

Rina de Jonge
1 July 2020

Had 2 pizza,s besteld heb nog nooit klachten gehad maar die carbonara speciaal was niet te eten vreselijk zout zo de container in. JAMMER.

Wouter
15 June 2020

Uitstekend! Snelle bezorging en eten was allemaal nog gewoon super heet en vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rina de Jonge
10 June 2020

snelle en vriendelijke bezorging. Ook heel warm en heerlijk.

Laurens
22 May 2020

Goed. En snel.

Meia
17 May 2020

Altijd heerlijk 👌🏻

Sonja
17 May 2020

Lekke reden, snel. Dik tevreden

Maarten
16 May 2020

Het eten was prima maar ze zijn het gratis drinken vergeten.

Jonathan
7 May 2020

Helaas was de Pizza slap en niet zo smaakvol :( Twee geleden was het heel lekker.

P. Wiersma
7 May 2020

Alles was prima, maar ik vond er te weinig saus bij zitten.

Rina de Jonge
6 May 2020

Zoals anders heerlijke pizza,s

Gjaltema
21 April 2020
Yusuf Yilmaz
18 April 2020
Rob
6 April 2020

Heerlijke pizza's. En de bezorgtijd klopte.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Romy
3 April 2020

Heerlijk! Als wij eten bestellen is het altijd hier. Goedkoop, snelle levering en het smaakt altijd goed! Aanrader!!

Rina de Jonge
1 April 2020

snelle en vriendelijke bezorging. en weer zoals eerder heerlijke pizza,s.

Cor
29 March 2020
Jos
21 March 2020
Rina de Jonge
18 March 2020

Zoals eerder was het weer heerlijk.

Anoniem
8 March 2020

Grote bestelling gedaan... ik ben zelfs even gebeld omdat iets op was of daar voor in de plaats iets anders mocht.. wat hebben wij allemaal gesmuld... het lekkere warme eten maakte mijn verjaardag compleet!! Bedankt!!

Anoniem
5 March 2020

Eten is altijd met zorg bereid! Bestellen regelmatig bij Tuscano maar nog nooit teleurgesteld geweest!

Mirian
28 February 2020

Krijg de melding bestelling is onderweg en nog duurde het 25 minuten voor de pizza er was(ik woon 3 minuten fietsen). De pizza was lauw en zag er oud uit. Jammer!

Milan
28 February 2020

Netjes gebeld dat er wat vertraging was. Heerlijk gegeten, goede porties met lekker veel vlees. (lahmacun kapsalon)

Sanne
26 February 2020

Mijn pizza carbonara speciaal vond ik erg droog.

Anoniem
26 February 2020

Altijd lekker eten bij jullie...warm met veel smaak! Genieten!

Mirian
24 February 2020

Jammer dat ze de knoflooksaus waren vergeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
21 February 2020

Door de oplettendheid van Tuscano is de bestelling alsnog goed verlopen! Echt een super bedrijf en zoals altijd waren alle 4 de kapsalons weer zalig en warm!

Anoniem
20 February 2020

4 schotels besteld. Alles zag er goed verzorgd uit! Patat en aardappelschijfjes waren zo lekker gekruid.. alle 4 hebben wij genoten van onze schotel.. Hierbij willen wij ook de bezorgers bedanken voor steeds weer warm bezorgen van onze maaltijden!

Anoniem
19 February 2020

Zalig en altijd zo lekker warm eten!

Anoniem
14 February 2020

4 x kapsalon besteld! Eten was nog zo lekker warm bij aankomst en de smaak voortreffelijk.. wij vinden jullie kapsalon de lekkerste van Groningen!!!

Rina de Jonge
4 February 2020

Komen hun afspraken na. Zeker een aanrader!

Anoniem
27 January 2020

Wat je ook besteld het is altijd lekker en warm! Toppers!!

Anoniem
17 January 2020

Zalig eten!! 2x xl kapsalon doner besteld en een kapsalon shoarma... eten was lekker warm nog na bezorging.. toppers!!

Da
17 January 2020

Broodje was helemaal koud en slap patat ook bestelling was onderweg deed er pas 40 /50 minuten over na dat dit was aangeven helaas wel jammer bestel er best vaak

Anoniem
15 January 2020
Milan
9 January 2020

Heel lekker, en ruime porties. Op tijd bezorgd, bestel hier vaker

Rm
2 January 2020

De pizza was niet heet

Rina de Jonge
31 December 2020

Snelle bezorging nog heerlijk warm. En de pizza.s heerlijk.

Anoniem
21 December 2019

Zeer slecht. Toelichting niet binnen gekomen bij bestelling kreeg verkeerde bestelling. Gebeld en daarna een zeer norse en geaggiteerde man aan de telefoon. Stuurt daarna bezorger en kan het zelf niet oplossen. Slechte zaak dit. Hebben het niet gecompenseerd

Nadia
11 December 2019

Het eten is verrukkelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben een snelle dienst.

Amkema
24 November 2019

De beste kapsalons van de stad!

Nasir
22 November 2019
Miriam
28 October 2019

Pizza was helaas iets lauwer geworden bij de bezorging.. Vervolgens vond ik dit niet zo lekker terwijl ik altijd lekker heb gevonden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rm
11 October 2019

De saus overheerste de smaak van vlees

Diana
25 September 2019

Weer heerlijk genoten!! Zoals altijd goeie pizza's en prima optijd geleverd.

Cis Harmse
15 September 2019
Rina de Jonge
27 August 2019

Hele snelle service en een heerlijke pizza.

Ikke
14 August 2019
Dustin Bergman
19 July 2019

We bestellen graag bij Tuscano en het bevalt bijna altijd goed. Maar deze keer viel de kip toch wel wat tegen.

B. N
12 July 2019

De pizza’s zijn altijd lekker. Daaromheen klopt er vaak iets niet. Vorige keer waren er geen frisdranken bij en nu slechts 1 op 3 pizza’s. Ik vind dit erg onsymphatiek. Tuscano mag mij terug mailen.

Reaction from Tuscano

Volgende x als u een bestelling plaatst zou u dan bij "opmerking" kunnen aangeven dat wij hebben uw drinken vergeten van de vorige bestelling! Bedankt voor uw reactie wij zullen er opletten.

Joost Vink
7 July 2019

Altijd superverse producten en goed bereid.

ada de haan
1 July 2019
Fredy
19 June 2019
Slecht
2 June 2019
Meia
31 May 2019

Was heerlijk en werd snel bezorgt 👌🏻

Popma
18 May 2019

Heerlijk... zoals altijd... top...

Jos
17 May 2019

heerlijk eten, goede service en snelle bezorgtijd.

Dustin Bergman
12 May 2019

Uitstekende kebab en uitstekende bezorging.

Peter
3 May 2019

De beste kapsalon van de stad. Ik haal het speciaal op omdat de afstand voor bezorgen te ver is. Wat een ontvangst. Wat een geweldig leuke mensen!

NN
30 April 2019
Ido
20 April 2019

Een broodje kebab en een broodje tuscano besteld... heerlijk alles er op en er aan.. complimenten. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Chris
8 April 2019

Prima porties + kwaliteit. En snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
25 March 2019
Henk
21 February 2019

Goede warme pizza's waren snel bezorgd, voor een goede prijs

NN
21 February 2019
Anoniem
16 February 2019

Heerlijk! Verse rauwkost. Snel bezorgd.

Kapsalon besteller
15 February 2019

Lekker kapsalonnetje, niet duur, zeeer snelle bezorging. Helemaal toppie

Sybolt
4 February 2019

Geen Italianen in de keuken maar prima pizza’s met constante kwaliteit. Mijn kinderen eten ze erg graag. Bij deze bestelling was er een pizza vergeten. Na het aangeven van de fout hadden we binnen 10 min de gemiste pizza in huis (we wonen heel dicht bij). Met excuses en een blikje drinken voor het ongemak. Altijd even vriendelijk bij Tuscano. Deze mensen weten wat klantvriendelijkheid is!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
29 January 2019

Pizza was lauw bij aankomst.

Robert
28 December 2018

Heerlijk gegeten. Drie sterren voor bezorging omdat er wat dingetjes mis gingen met de bestelling. Dit werd wel snel en heel goed opgelost. Bezorger was niets op aan te merken. Aardige jongen.

Desiree
25 December 2018

Zoals altijd weer super lekker alleen niet heet meer maar warm genoeg om te kunnen eten toch weer super genoten.

Gerda van der hoek
3 December 2018

Heerlijke pizza En heerlijk warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
2 December 2018

Altijd Super lekker alleen vandaag om 18.00 uur afhaal kapsalon doner XL besteld ipv doner kregen wij shoarma. Ook lekker daarom hebben wij het wel op gegeten en ook omdat wij iets buiten Groningen wonen geen belletje hebben gedaan en omdat wij altijd onze kapsalon doner XL bestellen bij tuscanno en ze hebben altijd een goede service fouten maken is menselijk.Volgende keer bestellen wij zeker weer een kapsalon doner XL . Groetjes

Anna
2 December 2018

Heerlijke pizza's en snel bezorgd!

Ali
22 November 2018

Great as always

Lieuwe
20 November 2018

Altijd goed, en dit keer ook nog eens een stuk sneller dan voorspeld. Prima.

Es
10 November 2018

Altijd goede kwaliteit, grote porties, leuke acties en snelle bezorging!

Hofman
29 October 2018

Nog nooit zo heerlijk gegeten, Prima bezoring. Geen minpunten!

Anoniem
15 October 2018

Beste kapsalon van Groningen

J.Jansen
25 September 2018

Was niet goed deze keer .. alles was koud