Avaliações de Tuscano Groningen

Avaliações recentes

5.0
Suzan genç
19 fevereiro 2024

Tijdje gewacht ivm kapotte oven, maar kregen een fles Fanta gratis..

Daniel
18 fevereiro 2024

De pizza’s en broodjes waren heerlijk, snelle service en complimenten voor de bezorger 💪🏻💯

Klant23
16 fevereiro 2024
Henny
11 fevereiro 2024

Jammer dat ik mijn vijf gespaarde punten niet in mindering kreeg. Kassabon stond mijn 1 euro korting niet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joop
4 fevereiro 2024

We hebben heerlijk gegeten. Er was veel aandacht aan besteed. Bij de mixed grill werd er op verzoek de wrap boven op het vlees gelegd. Binnen een half uur was de bestelling bij me thuis. Complimenten aan Tuscano

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gron
30 janeiro 2024
Kant
29 janeiro 2024
Sieta
27 janeiro 2024

De smaak zoals altijd goed. Maar een lauwe pizza is jammer. En dat is nu de 2de X. Ik blijf bestellen, maar graag betere temperatuur.

Daniel kranenburg
20 janeiro 2024

Altijd zeer tevreden. Bedankt

Mehdiya
5 janeiro 2024

Eten was heerlijk

Anoniem
2 janeiro 2024

Lekker zoals altijd en als iets fout gaat wordt dat goed opgelost! 👍🏼

Pioenstraat
30 dezembro 2023
Joop
23 dezembro 2023

Dit ben ik niet van Tuscao gewend. Bestelling bijna 2 uur te laat gekregen, erg weinig vlees, erg vet, de wrap was doordrenkt met vet. Heb al het vlees in en wok gedaan en het overtollige vet eruit laten druipen.

Anoniem
22 dezembro 2023
Eunice Fortuin
22 dezembro 2023

Ik heb goede ervaringen met Tuscano, maar dit keer viel het echt zeer tegen. Chichen wings menu besteld... aardappeltjes en sla was prima, maar de kip, zover ik die kon vinden in de kleine brokjes paneermeel, was droog en vies. Echt jammer na een uur wachten.

Klant22
22 dezembro 2023
Klant001
21 dezembro 2023
Gerry emmens
10 dezembro 2023

Het eten was weer heerlijk. Goeie bezorging. Werd bezorgd op de aangegeven tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke
10 dezembro 2023

Zat meer sla op dan vlees

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Klant001
6 dezembro 2023
Sharon
3 dezembro 2023

Altijd snel en lekker!

Anonymous
18 novembro 2023

Pizza was weer fun zoals gewoonlijk!!!!!! Very happy

Anonymous
15 novembro 2023

Ik bestel altijd pizza want is altijd lekkere dunne korst. Maar was domino dikke pizza. Not my favorite 😭!! Hebben jullie nieuwe chef ??

Ludo
15 novembro 2023
Joop
14 novembro 2023

We hebben weer heerlijk gegeten.

Reg
3 novembro 2023

Snelle levering , heerlijk gerecht met kip en sla en aardappeltjes. En heet geserveerd! Gesmuld.

Jeremy Jansen
2 novembro 2023

Voor de tweede keer achter elkaar bestelling niet compleet. Eerste keer geen blikje drinken erbij..en dit keer sambalsaus er niet bij. Plus dat het eten noet echt warm meer was.

Marten
31 outubro 2023
Natasja
29 outubro 2023

Lekker eten

Reggi
26 outubro 2023

Heerlijke pizza, warm, royaal belegd.

Klant
25 outubro 2023
Sieta
15 outubro 2023

Top pizza en precies op tijd.

Jugo
12 outubro 2023

Lekker

Patricia
6 outubro 2023
Dennis
30 setembro 2023

17:15 had ik door gegeven maar werd 18:15 bezorgt !! Omdat er nog een bestelling was gedaan op het zelfde adress helaas niet gebeld door tuscano of het goed was het 1 uur later te bezorgen

Hussein
28 setembro 2023

De drinken was de bezorger vergeten hij zei dat ie zou terugkomen maar is niet teruggekomen

Sieta
22 setembro 2023

Top pizzas

Jeremy Jansen
20 setembro 2023

Ik had een shoarma schotel besteld... miste alleen de gebakken aardappelen erbij. Zo jammer dit.

Peter Bas
6 setembro 2023
Mulder
3 setembro 2023

Kwaliteit van het eten was zeer goed. Jammer dat we 100 minuten hebben moeten wachten op onze bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
3 setembro 2023
Marten
30 agosto 2023

Altijd goed

Cor Zweverink
28 agosto 2023
Stegmeijer
27 agosto 2023

Het was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anas
27 agosto 2023

Snelle bezorging, lekkere pizza. Aanrader!

Joop
19 agosto 2023

We hebben heerlijk gegeten maar voor een Mixed Grill lag er ontzettend weinig vlees op de schaal.

Daniël kranenburg
15 agosto 2023

Zoals altijd kwaliteit , goede service; heerlijke pizza’s en natuurlijk me tosti niet te vergeten . De lekkerste pizza’s van Groningen

Michelle
15 agosto 2023

Snel & lekker!!

Suzanne
9 agosto 2023

Lekker eten. Goed geluisterd naar de opmerkingen bij het bestellen.

N
7 agosto 2023

Was erg goed zeg! Heerlijke pizza. Vriendelijke meneer aan de telefoon. 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Henny
5 agosto 2023

De kaaspizza smaakte zeker niet naar kaas en was erg donker van kleur Ook de Salamipizza was niet zoals gewend bij jullie. Ook de frikandel was zo hard doorgebakken dat deze niet te kauwen was droog en gekrompen. Tuscane dit zijn we niet van jullie gewend.

Anneke Westera
3 agosto 2023

Toch door vriend gehaald

Catharina de Jonge
2 agosto 2023

Na een hele tijd weer geprobeerd was dit weer goed. Alleen begrijp ik niet waarom ik €0.015 Moet betalen voor een plastic tasje wat er niet bij was.

Ing
1 agosto 2023

Ruim voor de verwachte tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk en goed warm!

Het was heerlijk
22 julho 2023
dennis gerlach
13 julho 2023
Anonymous
8 julho 2023

Always happy ordering for some comfort food

Rudy Hermse
6 julho 2023

De lahmagun met sucuk viel mij zwaar tegen en was zeg maar gerust zeer karig belegd met deze toch erg smakelijke turkse worst.

D gerlach
3 julho 2023
J
26 junho 2023

Top zoals altijd

Demir Demirov
25 junho 2023

Vandaag 25 Juni 2023 heb ik een bestelling geplaatst om 15:02 en mijn bestelling is nooit bezorgd. Het gaat om een bedrag van €45,40. Meerdere malen gebeld naar het restaurant, maar telefoon werd niet beantwoord. Geen enkel idee hoe het zit met mijn geld?? Die ontvang ik heel graag terug, aangezien er geen eten geleverd is, plus niet bereikbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniël
23 junho 2023

Heerlijk eten kwaliteit

Patricia Timmerman
22 junho 2023

De kapsalon was echt heerlijk

J
21 junho 2023

Top

Jeremy Jansen
16 junho 2023

Zeer magere kapsalon en miste mijn sauzen. Bestel er regelmatig maar dit was echt een dikke onvoldoende

J
6 junho 2023

Toppp

Daniël
5 junho 2023

Ben laatste tijd zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de bezorgingen. En natuurlijk het heerlijke eten, bestel nergens anders.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Milan
4 junho 2023

Niet alles zat bij de levering, jammer maar smaakte wel goed.

Dias
26 maio 2023
Simo
15 maio 2023

Top!

Mark
10 maio 2023

Goeie shoarma schotel!

Anoniem
8 maio 2023
Simjo
6 maio 2023
J miller
4 maio 2023

Het was heerlijk!

Oosterparker
29 abril 2023
Dias
28 abril 2023
M
18 abril 2023
Hoffman
14 abril 2023

Flink ziek van die rommel

J. Beuving
13 abril 2023

Beste kapsalon in Groningen, grote bak, veel vlees en salade los geleverd.

Said
11 abril 2023
mirian
8 abril 2023

na 2 uur en meerdere telefoontjes kwam eindelijk de pizza. En ondanks dat ik in grote letters had geschreven geen PAPRIKA zat het er in alle kleuren wel op!

Fibs
7 abril 2023
Fadhl
5 abril 2023
Marijke
2 abril 2023

Heerlijke pizza s. Vond de lamacun iets teveel gevuld met sla en wortel waardoor het wat waterig werd omdat het warme sla betreft. Verder tevreden.

Marten
1 abril 2023

De shoarma/kipschotel waren weer heerlijk

Cindy
28 março 2023
Marten
26 março 2023
Simon vd Schalk
22 março 2023
Top!
20 março 2023
Suzanne
17 março 2023

De kapsalons waren lekker en bezorging snel.

Sydney
12 março 2023

De pizza salami was heerlijk! Zoals altijd

Marten
8 março 2023
Kars
7 março 2023

Bezorgster was bijna een half uur onderweg waardoor de pizza koud was. (Denk dat ze eerst langs andere adressen is gegaan met meerdere bestellingen…)

Sharon
5 março 2023

Was weer snel en lekker!

Peter
8 fevereiro 2023

Gisteren een pizza Tuscano besteld. Rijkelijk belegd met diverse vleeswaren. Lekker en veel. Kon het niet in een keer op. Zoveel. Geweldig. Ga zo door.

RP
2 fevereiro 2023

Heerlijk gegeten en de bezorger heeft het financiële gedeelte uitstekend opgelost.

Gerry emmens
30 janeiro 2023

Heerlijk eten en vriendelijke bezorgers

Abby
27 janeiro 2023
Catharina de Jonge
25 janeiro 2023

Ten eerste veel te laat !! En dan ook nog een verschrikkelijke kleffe pizza . Heb alleen het bovenste gegeten en de hele onderkant weggegooid of moet je soms zo een pizza eten. ( vreselijk wat een vies ding ) . En kreeg pas om 23.05 uur een melding dat de pizza onderweg was (ook zoiets raars). zou het om 16.30 uur krijgen maar werd dan 17.30 uur. Weggegooid geld.

Marvin Sietsema
8 janeiro 2023

Na 1,5 uur wachten heb ik gebeld. Een systeem storing. Dat kan gebeuren. Zelfs domino’s kon niet zo snel bezorgen daarna. Goede service, netjes opgelost telefonisch. Top!